ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΕΠΕ “PLEIADES” CATERING ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Υπηρεσίες – Παροχές : 

  •  Menu Creation
  •  Bar catering- cocktail list creation
  •  Event planning
  •  Set-up
  •  Rental Management
  •  Coordination with vendors (DJ, florist, light & sound, designers)

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημιούργησε μια αξέχαστη εμπειρία!

Οι γεύσεις συνοδεύονται με αναμνήσεις. Το φαγητό μπορεί και δημιουργεί συναισθήματα. Μια ξεχωριστή σύνθεση γεύσεων κάνει μια εκδήλωση πιο ιδιαίτερη.

Είτε είναι ένα απλό cocktail party, ένα εταιρικό δείπνο ή ένα εορταστικό γεύμα στο σπίτι η ομάδα μας θα δημιουργήσει ένα customized menu μόνο για εσας.

CORPORATE

Events οργανωμένα με τελειότητα και συνέπεια..!

Μια εταιρική εκδήλωση, ένα cocktail party ακόμη και μια ομιλία μπορεί να ορίσει το νόημά της και τον στόχο της μέσα από την επιλογή των αντίστοιχων γεύσεων, της επιλογής ροής του χώρου ακόμη και της επιλογής ενός dress code. H τελική επιλογή του μενού θα είναι επακριβώς προσαρμοσμένη στο κοινό και τις επιλογές της κάθε εκδήλωσης. Η ομάδα μας μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά για την τέλεια διοργάνωση ενός corporate event μέσα από πολλές κατευθύνσεις και ερωτήσεις. Ένα επιτυχές εταιρικό δείπνο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στις νέες εμπορικές σχέσεις μεταξύ εταιριών και σίγουρα ο σωστός και κομψός σχεδιασμός του είναι πολύτιμα συστατικά που το διασφαλίζουν.

Όλα τα μενού μας προσαρμόζονται για κάθε εκδήλωση λαμβάνοντας υπόψη την εποχή και το στυλ της εκδήλωσης. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσετε το επιθυμητό μενού. Ρωτήστε μας σχετικά με τα πακέτα ποτών μας για να συμπληρώσετε το μενού σας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed