Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Ζωσιμάδων 48, Πλησίον Δημοτικού Θεάτρου, Πειραιάς,τ.κ.: 18531, ΑΤΤΙΚΗΣ

GPS

37.94460104499, 23.647727768046

Τηλέφωνο

                                    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Υπηρεσίες – Παροχές : 

Ο Ιατροδικαστής Παντελεήμων Μ. Αλεξάνδρου παρέχει τις υπηρεσίες του σε ιδιώτες, δικηγορικά γραφεία, ασφαλιστικές και ναυτιλιακές εταιρείες, σε όλη την Ελλάδα. Οι συνήθεις πράξεις που πραγματοποιούνται είναι ιατροδικαστική γνωμοδότηση επί ιατρικών εγγράφων, κλινική εξέταση σωματικών βλαβών, τεχνική συμβουλή σε νεκροψία/νεκροτομή, τεχνική συμβουλή σε εκταφή, δειγματοληψία για γενετική εξέταση από ζώντες ή νεκρούς κ.α..

Σωματικές κακώσεις & βλάβες

από ενδοοικογενειακή βία, ξυλοδαρμούς, τροχαία και εργατικά ατυχήματα

Νεκροψία-Νεκροτομή

παράσταση και τεχνικές συμβουλές κατά τη νεκροψία-νεκροτομή

Συνεργασία με γιατρούς

όλων των ειδικοτήτων, καθώς και με άλλους ειδικούς επιστήμονες και πιστοποιημένα εργαστήρια

Μοριακή βιολογία

ανάλυση DNA για τεστ πατρότητας ή διερεύνηση σεξουαλικής κακοποίησης

Εγκλήματα κατά της ζωής

αυτοψία χώρου εγκληματικής ενέργειας και μαρτυρική κατάθεση σε δικαστήριο

Ιστολογικές εξετάσεις

ιστολογική-παθολογοανατομική γνωμάτευση, κατόπιν λήψης οργάνων ή ιστοτεμαχίων κατά τη νεκροτομή

Γνωμοδοτήσεις & συμβουλές

σε περιπτώσεις αναπηρίας, ιατρικών ευθυνών και επί φακέλων ιατρικών εγγράφων

Τοξικές ουσίες & δηλητήρια

εξέταση βιολογικών υγρών για ναρκωτικές ουσίες, αιθυλική αλκοόλη, οργανικά δηλητήρια κτλ

Εκταφή

τεχνικές συμβουλές σε περιπτώσεις εκταφής κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας

 

Ο Παντελεήμων Μ. Αλεξάνδρου εκπαιδεύτηκε και ειδικεύτηκε στο Τμήμα Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Ως ειδικός ιατροδικαστής και ελεύθερος επαγγελματίας διατηρεί στην περιοχή του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, επί της οδού Τσαμαδού και Ζωσιμάδων 48, νόμιμο Ιατροδικαστικό Ιατρείο.
Συνεργάζεται ως εξωτερικός Επιστημονικός συνεργάτης, για τη διενέργεια συνεδρίων, με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, είναι μέλος της ελεγκτικής επιτροπης της Ελληνικής Εταιρείας Ιατροδικαστικής και Ιατροδικαστικών Επιστημών ( Hellenic Society of Forensic Medicine and Forensic Sciences), είναι εγγεγραμμένος στις λίστες πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας και του Πρωτοδικείου Αθηνών και Πειραιώς και παραδίδει μαθήματα τοπογραφικής ανατομίας και Ιατροδικαστικής στην ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Αιγάλεω (Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών) και στη 206 Π.Α.Υ Άνω Λιόσια ( Πτέρυγα Αεροπορικών Υποδομών- Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης).
Είναι πτυχιούχος (MD) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πίζας στην Ιταλία με πτυχιακή διατριβή «Aιφνίδιος καρδιακός Θάνατος από τη χρήση αναβολικών ουσιών». Είχε λάβει μέρος, μέσω του AMERICAN COLLEGE

SURGEONS ATLS ITALIAN REGIONAL FACULTY στο διδακτικό έργο φοιτητών της Ιατρικής σχολής της Πίζας, με θέμα: «επείγουσα αντιμετώπιση πολυτραυματία».
Υπήρξε ομιλητής και αποτέλεσε μέλος της επιστημονικής οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου Ιατροδικαστικής που έλαβε χώρα την 6 και 7 Μάιου του 2017 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θέμα: «Η Ιατροδικαστική και η Νομική Επιστήμη στην απονομή της Δικαιοσύνης». Έχει την δυνατότητα χειρισμού υποθέσεων στην ΕλληνικήΑγγλική και Ιταλική γλώσσα.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed