Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Μητροπόλεως 43, Αμαρούσιο, τ.κ.: 15124, ΑΤΤΙΚΗΣ

GPS

38.05409100561997, 23.81056588832831

Τηλέφωνο

                                                  ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Το Δικηγορικό Γραφείο  «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΜΜ.  ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗ  και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»  λειτουργεί με έδρα το Μαρούσι, και παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες στους πελάτες του τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο (διαπραγματεύσεις, εξώδικη υποστήριξη). Με την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και την αδιάλειπτη και ακαταπόνητη καθημερινή ενασχόληση του γραφείου με τις υποθέσεις που του ανατίθενται, σε συνδυασμό με το δυναμικό χαρακτήρα της ιδρύτριας του, αποτελεί εγγύηση αφ’ ενός για την ποιότητα των νομικών υπηρεσιών που παρέχονται, αφ’ ετέρου για την ασφαλή, ταχύτατη και πλήρη διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων του που ανατίθενται.

Άμεσος στόχος μας είναι η ουσιαστική επίλυση των διαφορών, με σεβασμό στον εντολέα μας και στις ανάγκες του και με την επίτευξη του μεγαλύτερου δυνατού κέρδους για αυτόν. Για το δικηγορικό μας γραφείο δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες υποθέσεις, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές. Κάθε υπόθεση την χειριζόμαστε με τη μέγιστη υπευθυνότητα και επαγγελματισμό και αποτελεί πρωταρχική μας υποχρέωση να επιτύχουμε την καλύτερη ευόδωσή της. Γνωρίζουμε ότι κάθε υπόθεση μπορεί να έχει απρόσμενες και σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχολογία, την οικονομική και οικογενειακή κατάσταση κάθε εντολέα μας, γι΄ αυτό και προτάσσουμε την προσεκτική και συστηματική μελέτη της κάθε υπόθεσης χωριστά και την ανάδειξη των ιδιαίτερων νομικών και ουσιαστικών χαρακτηριστικών της. Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι πίσω από κάθε υπόθεση υπάρχουν άνθρωποι και μόνον.

Το γραφείο μας, απαρτιζόμενο από δικηγόρους υψηλής επιστημονικής κατάρτισης εγγυάται τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πελατών μας μέσα από μια ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης.

Το Δικηγορικό μας Γραφείο ασχολείται εμπεριστατωμένα με ευρύ φάσμα υποθέσεων (μαχόμενη και συμβουλευτική δικηγορία) σε πολλούς τομείς δικαίου, όπως :

 1. Ποινικό Δίκαιο
 2. Υπερχρεωμένα νοικοκυριά
 3. Αστικό Δίκαιο (Ενοχικό, Εμπράγματο)
 4. Real Estate – Αγορές/πωλήσεις ακινήτων, διανομή/νομική τακτοποίηση ακίνητης περιουσίας
 5. Διευθέτηση και νομική τακτοποίηση κληρονομικών σχέσεων
 6. Οικογενειακό δίκαιο , Διαζύγια και διατροφές συζύγων και τέκνων
 7. Αυτοκινητιστικά/ τροχαία ατυχήματα
 8. Εταιρικό Δίκαιο
 9. Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας
 10. Συμβάσεις
 11. Εμπορικό Δίκαιο (Εταιρείες, Βιομηχανική Ιδιοκτησία, Αξιόγραφα)
 12. Διοικητικό Δίκαιο  (φορολογικό, υπαλληλικό κτλ)
 13. Μεταφράσεις κειμένων σε αγγλικά/ισπανικά/ελληνικά

Δικηγόρος Μαρούσι

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed