Address
Παντανάσης 13 – 15, Κρανίδι, τκ : 21300, Αργολίδας
GPS
37.376046474909, 23.16066845748
Telephone
Social
Δερματολογικό ιατρείο Κρανίδι Ermionida Derma
Σχετικά με : Δερματολογικό ιατρείο Κρανίδι
Δερματολογικό ιατρείο Κρανίδι, δερματολόγος Κρανίδι, αφροδισιολόγος Κρανίδι, θεραπείες προσώπου Κρανίδι, θεραπείες σώματος Κρανίδι, πλαστική Κρανίδι, θεραπείες για τριχόπτωση Κρανίδι, καρκίνος του δέρματος Κρανίδι
Το δερματολογικό ιατρείο της κ. Μαρκαντώνη “Ermionida Derma” βρίσκεται στο Κρανίδι στην οδό Παντανάσης 13 – 15.
Επιστημονική Διευθύντρια της Κλινικής Ermionida Derma είναι η Δερματολόγος–Αφροδισιολόγος Δρ. Βασιλική Μαρκαντώνη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έλαβε το πτυχίο της με βαθμό «Άριστα». Ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή της στη Δερματολογία – Αφροδισιολογία στο μεγαλύτερο Δερματολογικό Νοσοκομείο της Ελλάδας, το Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισιολογικών Νοσημάτων «Ανδρέας Συγγρός», όπου κατέχει τη θέση της ερευνητικής βοηθού στα Τμήματα Απολέπισης-Υπεριδρωσίας επί σειρά ετών ως εξειδικευμένη Δερματολόγος και Αφροδισιολόγος.
Η διδακτορική της διατριβή έχει τίτλο: «Έρευνα των Επιδερμιολογικών Χαρακτηριστικών της Πρωτοπαθούς και Δευτεροπαθούς Υπεριδρωσίας στον Ελληνικό Πληθυσμό». Η Δρ. Βασιλική Μαρκαντώνη έχει δημοσιεύσει άρθρα σε πολλά έγκριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια με ποικίλα θέματα κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.
Υπηρεσίες :
- θεραπείες προσώπου
- θεραπείες σώματος
- πλαστική
- θεραπεία για τριχόπτωση
- καρκίνος του δέρματος και άλλα…
GALLERY

Δερματολογικό ιατρείο Κρανίδι, δερματολόγος Κρανίδι, αφροδισιολόγος Κρανίδι, θεραπείες προσώπου Κρανίδι, θεραπείες σώματος Κρανίδι, πλαστική Κρανίδι, θεραπείες για τριχόπτωση Κρανίδι, καρκίνος του δέρματος Κρανίδι

