Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΛΕΩΦΡΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 400,ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

GPS

38.05148849010424, 23.76601952609039

Τηλέφωνο

Η σχολή ανήκει στον εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών για όλα τα οχήματα και όλων των κατηγοριών Αντώνη Φαναριώτη και λειτουργεί από το 1995 και παρέχει την απαραίτητη εκπαίδευση που χρειάζεται ένας νέος υποψήφιος οδηγός ώστε όταν κυκλοφορήσει με δικό του όχημα να αισθάνεται ασφάλεια και κυρίως να έχει τον πλήρη έλεγχο του οχήματός του.

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται με όλα τα σύγχρονα εποπτικά μέσα που χρειάζονται ώστε να κατανοηθεί πλήρως ο κώδικας  οδικής κυκλοφορίας, η ασφαλής οδήγηση και οι διάφοροι μηχανισμοί του οχήματος. Κάνουμε όλα τα απαραίτητα μαθήματα και είμαστε πάντα προσιτοί για να λύσουμε κάθε σας απορία. Στόχος μας είναι να κατανοήσετε το θεωρητικό κομμάτι της οδήγησης σε βάθος και να είστε ένας οδηγός με αυτοπεποίθηση και ήθος.

 

Τα πρακτικά μαθήματα γίνονται σε όλες τις κυκλοφοριακές συνθήκες που μπορεί να συναντήσει ένας νέος οδηγός και κινούμαστε σε όλο το οδικό δίκτυο της Αθήνας. Καλύπτουμε όλους τους τύπους κυκλοφορίας ώστε όταν θα αποφοιτήσετε από τη σχολή μας θα έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εμπειρία για την οδήγηση. Πάντα με προσοχή προσπαθούμε στα πρακτικά μαθήματα να μάθετε τα βασικά αλλά και να αποκτήσετε μια οικειότητα με την οδήγηση και αυτοπεποίθηση.

Γνωρίζοντας ότι το οικονομικό είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για την επιλογή σας, προσφέρουμε πραγματικά προσιτές τιμές και εγγυόμαστε την πιο κατάλληλη εκπαίδευση και την επιτυχία στην απόκτηση της άδεια οδήγησης για οποιοδήποτε όχημα. Κάνουμε πραγματικά καλές τιμές για εσάς χωρίς εκπτώσεις στις υπηρεσίες μας.

Έχουμε προσωπική επαφή με κάθε μαθητή ελάτε να διαπιστώσετέ από κοντά την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed