Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΘΕΣΗ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ

GPS

38.3527825, 23.5915043

Τηλέφωνο

SIDER BETON ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ ΜΠΕΤΟΝ ΙΚΕ

Η Sider Beton – Σιδεράκης Μπετόν ΙΚΕ με έδρα στη Βοιωτία δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας μπετόν και αδρανών υλικών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013, ωστόσο η εμπειρία των στελεχών της στο χώρο του σκυροδέματος μετρά ήδη από το 1993.

Η Sider Beton διαθέτει δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος στο Σχηματάρι Βοιωτίας και μία μονάδα παραγωγής στη Θήβα Βοιωτίας και τροφοδοτεί δημόσια και ιδιωτικά έργα. Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην ποιότητα, έχουμε επενδύσει στον απαιτούμενο μηχανολογικό εξοπλισμό, γι’ αυτό και οι μονάδες μας διαθέτουν σύγχρονο, αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αδρανή υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Παράλληλα, διενεργούμε συστηματικούς, αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο στους τομείς των αδρανών υλικών όσο και του σκυροδέματος.

Σήμερα, οι τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Σχηματάρι και τη Θήβα Βοιωτίας παράγουν έτοιμο σκυρόδεμα και αδρανή υλικά που τροφοδοτούν πολλά δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου, με στόχο την παραγωγή μπετόν με βάση τους ελληνικούς κανονισμούς για την τεχνολογία σκυροδέματος, διασφαλίζοντας τόσο την ποιότητα των τελικών προϊόντων όσο και την ασφάλεια των εργασιών. Στόχος μας είναι η βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια και αξιοπιστία, καλύπτοντας υπεύθυνα και με ταχύτητα κάθε ανάγκη σας. Το έμπειρο, και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε. Επιπλέον, η Sider Beton διαθέτει κινητές μονάδες για την τροφοδοσία έργων σε οποιοδήποτε μέρος και αν απαιτείται.
Ενδεικτικά, έχουμε αναλάβει την τροφοδοσία έργων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ Α.Ε., έργα ανεμογεννητριών σε συνεργασία με την  ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ & την ΚΑΔΜΟΣ ΑΕΤΕ, καθώς και διάφορα έργα στη Νήσο Άγιος Γεώργιος, χάρη στις κινητές μονάδες που διαθέτουμε, επίσης σε συνεργασία με την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΤΕΒΕ. Επιπλέον, η Sider Beton τροφοδοτεί εργοστάσια όπως η ΕΛΒΑΛ ΑΕ, η ΣΥΜΕΤΑΛ ΑΕ και τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ. Συνδυάζοντας την εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών με την άριστη ποιότητα, η εταιρεία Sideris Beton αποτελεί τον πιο αξιόπιστο συνεργάτης σας, που μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις κάθε έργου και τις σύγχρονες ανάγκες του κατασκευαστικού κλάδου.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed