Το πάθος του Σάκη για την κομμωτική ξεκίνησε στις αρχές του 2000 όταν ήταν μόλις 14 ετών. Η κομμωτική γι’ αυτόν δεν ήταν παρόρμηση ούτε απόφαση της στιγμής μα όνειρο ζωής που διακρινόταν καθαρά απ’ τα πρώτα κιόλας χρόνια της ηλικίας του. Ενθουσιώδεις, έξυπνος, εύστροφος, με διάχυτο ταλέντο ξεκινά τα πρώτα του βήματα το 2004 ως βοηθός Κομμωτηρίου ενώ παράλληλα ξεκινά τις σπουδές πάνω στο αντικείμενο σε σχολή κομμωτικής στην πόλη των Τρικάλων.
Φύσει ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα δεν περιορίζει το ταξίδι στον μαγικό κόσμο της κομμωτικής απλά στις παραδοσιακές και παρωχημένες μεθόδους. Καλλιεργεί την τέχνη μοιράζοντας τον χρόνο του ανάμεσα στα κομμωτήρια όπου εργαζόταν και σε διδασκαλία σεμιναρίων. Πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή του, παρά το νεαρό της ηλικίας των 29 ετών, κάνει ταξίδια αναζητώντας τις εικόνες που θα του έδιναν τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να εξελίξει την τέχνη του ένα βήμα πιο πέρα. Ο πολυδιάστατος τρόπος σκέψης του τον οδηγεί καθημερινά να “παντρεύει” με τις πελάτισσές του κουλτούρες, φιλοσοφίες, σχήματα, χρώματα, αναδεικνύοντας με τρόπο μαγικό πρόσωπα και προσωπικότητες κατανοώντας τις ανάγκες τους.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Στόχος του πάντα η ανάδειξη της ομορφιάς και η υπέρβαση των προσδοκιών της κάθε γυναίκας για τα μαλλιά της. Από το 2012 με οδηγό την αυθεντική μαεστρία και τη δυνατή του φαντασία διατηρεί το δικό του κομμωτήριο με 5μελη δημιουργική ομάδα, εκπαιδευτής στην εταιρεία Vitality’s στα βραδινά χτενίσματα και πλέον διαπρέπει και ως κάτοχος του GREEK HAIRDRESSER OF THE YEAR 2018 (Καλύτερος Έλληνας κομμωτής για το 2018).
1ο βραβείο στο γυναικείο μοντέρνο κούρεμα χρώμα στο 21ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2016 & στο 22ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2017
2ο βραβείο στο Νυφικό χτένισμα στο 22ο Βαλκανικό φεστιβάλ κομμωτικής τέχνης και μακιγιάζ 2017
3ο βραβείο στο Νυφικό χτένισμα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κομμωτικής & All Star Barber Trophy 2018
1ο βραβείο στο Freestyle Total Look (Μοντέρνο κούρεμα και χρώμα)
1ο βραβείο στο Woman’s Classic Bob (εμπορικό, κλασικό κούρεμα χτένισμα), το 1ο βραβείο στο Film star 1920’s (βραδινό χτένισμα εποχής 1920) και το 3ο βραβείο στο Bridal Hairstyle (νυφικό χτένισμα) στο διαγωνισμό Greek Hairdressing Awards 2018 που έγινε στη HairProf
1ο βραβείο στο Bridal Hairstyle (νυφικό χτένισμα)
2ο βραβείο στο woman’s classic Bob (κλασικό καρέ)
2ο βραβείο Film star 1960’s (βραδινό χτένισμα εποχής 1960) στο Greek hairdressing awards 2019 της HairProf

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed