Η εταιρία “PIERWOOD” διαθέτοντας 15ετή εμπειρία, δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου, με έδρα της την Πλάκα Λιτοχώρου. Το αντικείμενό της είναι η κατασκευή επίπλων, κουφωμάτων και ότι κατασκευάζεται από ξύλο καθώς αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές σχεδιασμένες με άψογες τεχνοτροπίες του ξύλου.

Δραστηριοποιείται και μεταφέρει προϊόντα και εκτός νομού σε νησιά όπως Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα καθώς και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στόχος της επιχείρησης και η φιλοσοφία αυτής είναι η κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητος στις καλύτερες και οικονομικότερες τιμές. Η εμπειρία και η άμεση παράδοση των προϊόντων είναι τα χαρακτηριστικά για την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται μέσω ειδικού σχεδιαστικού προγράμματος, ενώ η επιλογή χρωμάτων και στυλ επιλέγεται μέσα από μια ευρεία γκάμα δειγμάτων.

Η PIERWOOD ειναι μια 100% ελληνικη εταιρια!

Η εταιρία μας κάνει χρήση εξειδικευμένου σχεδιαστικού τρισδιάστατου 3D προγράμματος σε PC. Εσείς μας δίνετε τις διαστάσεις του χώρου σας και εμείς σχεδιάζουμε μία ολοκληρωμένη 3D πρόταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δικού σας χώρου με σεβασμό στις απαιτήσεις σας.


Εξυπηρετούμε το Λιτόχωρο, την Κατερίνη & όλες τις γύρω περιοχές. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα κατόπιν συννενόησης.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed