Ναυπηγείο Κοιλάδα Ερμιονίδας, ανύψωση - εκτόξευση - ελλιμενισμός σκαφών, Επισκευές - συντήρηση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, παραδοσιακή ξύλινη κατασκευή σκαφών

Ναυπηγείο Κοιλάδα Ερμιονίδας Μπασιμακόπουλος Ιωάννης και Σια Ο.Ε.

Σχετικά με “Ναυπηγείο Κοιλάδα Ερμιονίδας”

Ναυπηγείο Κοιλάδα Ερμιονίδας, ανύψωση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, εκτόξευση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, ελλιμενισμός σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας. Επισκευές σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, συντήρηση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, παραδοσιακή ξύλινη κατασκευή σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας

Το Ναυπηγείο μας, που ιδρύθηκε το 1965 από τον Δημήτρη Μπασιμακόπουλο. Βρίσκεται στην Κιλάδα Ερμιονίδας στην Πελοπόννησο, κοντά σε πολλούς δημοφιλείς προορισμούς διακοπών, όπως οι Κυκλάδες, το νησί της Κρήτης και ο Αργοσαρωνικός.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας μπορούν να φιλοξενήσουν 350 πλοία. Παρέχουμε επίσης εξοπλισμό ανελκυστήρων ταξιδιού χωρητικότητας έως 110 τόνων, καθώς και 3 τηλεχειριζόμενα ρυμουλκούμενα υδραυλικά σκάφη 160, 60 και 40 τόνους αντίστοιχα.

Η εταιρεία μας, Ι. Βασιμακόπουλος και Συνεργάτες, λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση που ειδικεύεται στην κατασκευή πλοίων. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την ανακαίνιση σκαφών.

 

Υπηρεσίες:

  • Ανύψωση, εκτόξευση και ελλιμενισμός των σκαφών
  • Επισκευές και συντήρηση σκαφών
  • Παραδοσιακή ξύλινη κατασκευή σκαφών

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κοιλάδα της Ερμιονίδας, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της χερσονήσου της Αργολικής. Επιπλέον, η Κοιλάδα είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος και του Λιμανιού στην Πάτρα.

Χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό (τηλεχειριζόμενη μηχανή ανύψωσης Travel Lift με ικανότητα ανύψωσης 120 τόνων, 3 ανεξάρτητα ρυμουλκά μεταφοράς υδραυλικής κίνησης, ειδικά σχεδιασμένα βαρέα μεταλλικά σταντ) υψηλής ποιότητας κατασκευή, προσεκτική εξυπηρέτηση πελατών και ευέλικτες εγκαταστάσεις προσφέρουμε με υπερηφάνεια υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εξυπηρέτηση πελατών σε προσιτές τιμές. Η σχολαστική τεχνική μας εμπειρία στην κατασκευή πλοίων σε συνδυασμό με κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό και εγκαταστάσεις διασφαλίζουν ότι θα έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. Στόχος μας είναι να είμαστε ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις στη θαλάσσια βιομηχανία μέσω συνεχούς εκπαίδευσης και έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας.

Οι ιδιοκτήτες σκαφών θα μπορούν να συζητούν για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν με το σκάφος τους με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε με μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του κλάδου, είτε πρόκειται για εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες είτε για ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

 

Ναυπηγείο Κοιλάδα Ερμιονίδας, ανύψωση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, εκτόξευση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, ελλιμενισμός σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας. Επισκευές σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, συντήρηση σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας, παραδοσιακή ξύλινη κατασκευή σκαφών Κοιλάδα Ερμιονίδας

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed