ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Τι μας κάνει μοναδικούς στην πώληση πάγου
Το τρίπτυχο στο οποίο επενδύει η Natural Ice είναι:

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Το ζήτημα της ποιότητας για την Natural Ice είναι αδιαπραγμάτευτο. Ο βρώσιμος πάγος εάν δεν είναι άριστης ποιότητας, μεταφέρει οσμή και γεύση. Οι ποιοτικοί έλεγχοι στα προϊόντα μας είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Στόχος μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γνωρίζοντας ότι τα παγάκια είναι αναγκαίο προϊόν για την καθημερινή τους λειτουργία. Πάνω σε αυτή τη λογική, επενδύουμε στην παράδοση των προϊόντων μας σε οχήματα αλλά και ανθρώπινο δυναμικό. Θεωρούμε ότι η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση είναι βασικά συστατικά μιας καλής συνεργασίας

ΤΙΜΗ

Στην Natural Ice, κατανοούμε τις δύσκολες συγκυρίες που όλοι μας περνάμε, και προσφέρουμε προσιτές τιμές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η Natural Ice δραστηριοποιείτε στην παραγωγή και διανομή πάγου για πάνω από 30 χρόνια. Η πολύχρονη εμπειρία της και η εξειδίκευση της, την κατατάσσουν στην κορυφή.

Παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας βρώσιμους, φυσικούς, παγοκύβους συσκευασμένους σε σακούλες, σε διάφορα μεγέθη, τηρώντας πλήρως όλα τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed