Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

3,5 ΧΛΜ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΟΡΩΠΙ

GPS

37.92410846540266, 23.88359262106297

Τηλέφωνο

Πανσιόν σκύλων Lazaros kennel δημιουργήθηκε από την αγάπη μας στον πιο πιστό σύντροφο του ανθρώπου, τον σκύλο. Σε ένα καταπράσινο οικόπεδο 7,5 στρεμμάτων στο Κορωπί έχουμε κατασκευάσει, με τις πιο απαιτητικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του εκτροφείου καθώς και του ξενοδοχείου σκύλων. Την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων μας πιστοποιούν και οι αρμόδιοι φορείς αφού ήμασταν οι πρώτοι που εξασφαλίσαμε κρατική άδεια λειτουργίας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και ο καθημερινός κτηνιατρικός έλεγχος εγγυείται για την υγεία του κάθε σκύλου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενώνα Lazaros Kennel. Άλλωστε η ενασχόληση μας με την φροντίδα και την εκτροφή των σκύλων μετρά 30 έτη και χάρη σε αυτό γνωρίζουμε πώς να σας εξασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πάντα με αγάπη και σεβασμό στους τετράποδους συντρόφους μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να περιηγηθείτε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Πανσιόν και Εκτροφείο Σκύλων Lazaros Kennel για να αποκομίσετε μια πρώτη εντύπωση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και στην συνέχεια να μας επισκεφτείτε στις εγκαταστάσεις μας για να το διαπιστώσετε κι από κοντά.

Ξενοδοχείο Σκύλων

Η πανσιόν σκύλων λειτουργεί από το 1998 και βασίζεται στην αρχή ότι ο σκύλος σας είναι πολύτιμο μέλος της οικογένειας σας και αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Θεωρούμε τιμή για εμάς, να μας εμπιστεύεστε τους τετράποδους συντρόφους σας γι’ αυτό και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρούμε την υγεία, την ψυχολογία, την φυσική κατάσταση και την εμφάνιση του σκύλου σε υψηλό επίπεδο. Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη μετά την ευχάριστη διαμονή του σκύλου του στο ξενοδοχείο μας, αποτελεί για εμάς μεγάλη ηθική ανταμοιβή.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed