Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 42, ΜΑΓΟΥΛΑ

GPS

38.077307, 23.5163396

Τηλέφωνο

Εμπόριο επίπλων Μαγούλα, κατάστημα επίπλων Μαγούλα, έπιπλα κουζίνας-μπάνιου Μαγούλα, ντουλάπες Μαγούλα, πόρτες ασφαλείας Μαγούλα, κουφώματα pvc Μαγούλα, Deco

Εμπόριο επίπλων Μαγούλα Deco Construction

Σχετικά με “Εμπόριο επίπλων Μαγούλα”

Εμπόριο επίπλων Μαγούλα, κατάστημα επίπλων Μαγούλα, έπιπλα κουζίνας-μπάνιου Μαγούλα, ντουλάπες Μαγούλα, πόρτες ασφαλείας Μαγούλα, κουφώματα pvc Μαγούλα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας , την αγάπη αλλά και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, σας παραθέτουμε μερικές από τις υπηρεσίες και προϊόντα μας:

  • έπιπλα κουζίνας
  • ντουλάπες υπνοδωματίων
  • εσωτερικές πόρτες
  • πόρτες ασφαλείας
  • έπιπλα μπάνιου & σπιτιού
  • κουφώματα εξωτερικά, P.V.C και ξύλινα

Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, η διατήρηση της άριστης ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε και η ανθεκτικότητα, σωστή μεταφορά και τοποθέτηση των προϊόντων μας.

Η μακρόχρονη συνεργασία μας με τις καλύτερες εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό, μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας και αντοχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία μας, DECO CONSTRUCTION, ιδρύθηκε το 1994 από ανθρώπους με βαθιά γνώση και μεράκι για την κατασκευή επίπλων κουζίνας. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων μέχρι και σήμερα, ακολουθούμε πιστά το τρίπτυχο συνέπεια – ταχύτητα – ποιότητα υλικών σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες εταιρίες της Ευρώπης.

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας , βελτιώνοντας συνεχώς το σχεδιασμό και την αντοχή των προϊόντων μας αλλά και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στις πιο οικονομικές τιμές, χωρίς να επηρεάσουμε στο ελάχιστο την κορυφαία ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούμε.

Σήμερα, σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη DECO CONSTRUCTION με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και με τα καλύτερα υλικά κατασκευής.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πάνω από 100 μοντέλα επίπλων κουζίνας, από τις πιο μοντέρνες έως τις πιο κλασικές, με πρωτοποριακά υλικά και μοναδικό design. Χάρη στα κορυφαία προγράμματα cad vasen cabinet που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να σχεδιάσουμε τις κουζίνες και ντουλάπες που επιθυμείτε.

Επιπλέον, σχεδιάζουμε ντουλάπες πρωτοποριακές, μοντέρνες, αθόρυβες και με άπειρες επιλογές σε προφίλ όπως κρύσταλλα, μέταλλα, ξύλο και με ειδικά υλικά νέας τεχνολογίας. Οι εσωτερικοί μηχανισμοί και φωτισμοί Led που χρησιμοποιούμε, “στολίζουν” με μοναδικό design τα έπιπλά σας.

Εκτός των άλλων, στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε πορτάκια κουζίνας και ντουλάπες, ιταλικές και χειροποίητες, πόρτες Ιταλίας άφταστες σε αντοχή και design καθώς και θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Με γνώμονα τη βαθιά εμπειρία μας από το παρελθόν και με νέες ιδέες για το μέλλον, προσπαθούμε πάντα το καλύτερο για το χώρο σας.

 

Εμπόριο επίπλων Μαγούλα, κατάστημα επίπλων Μαγούλα, έπιπλα κουζίνας-μπάνιου Μαγούλα, ντουλάπες Μαγούλα, πόρτες ασφαλείας Μαγούλα, κουφώματα pvc Μαγούλα

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed