​Την εταιρεία “Ντελόπουλος Trans” ίδρυσαν οι αδελφοί Ντελόπουλοι το 2001. Έχοντας προηγούμενη εμπειρία στο χώρο των μεταφορών ξεκίνησαν τη λειτουργία της εταιρείας με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς με ποιότητα και συνέπεια.

Στο ξεκίνημα της η εταιρεία διέθετε μόνο 5 φορτηγά και κατόρθωσε μέσα σε αυτό το διάστημα να επεκτείνει όχι μόνο τις υπηρεσίες της αλλά και το στόλο των οχημάτων της.
Έχοντας πλέον στην διαχείρισή της, πλήρως εξοπλισμένο στόλο φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό, που αποτελείται από 30 τρακτόρια,5 συρόμενα, 70 νταλίκες, 65 άτομα προσωπικό, κατοχύρωσε το όνομα της ως μια από τις πλέον έγκυρες, συνεπείς και αποτελεσματικές εταιρείες μεταφορών στη Μαγνησία και την Ελλάδα.

Τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να δουλεύουν στην εταιρεία ο ένας στον τομέα διεύθυνσης και οργάνωσης δρομολογίων μεταφοράς, και ο άλλος στον τομέα μηχανολογικής συντήρησης και οργάνωσης εξειδικευμένων μεταφορών.

​ Το προσωπικό της εταιρείας έχοντας πλήρη κατάρτιση και εμπειρία, είναι πάντα πρόθυμο και σε ετοιμότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.
Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της, “Ντελόπουλος Trans” έχει κατοχυρωθεί στην αγορά της Μαγνησίας αλλά και της Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών, προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες ποιότητας με συνέπεια και αμεσότητα.

 

ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ     ΠΑΝΤΩΣ   ΤΥΠΟΥ   ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 ​ Η Εταιρεία “Ντελόπουλος Trans” προσφέρει μεγάλο φάσμα υπηρεσιών στον τομέα Μεταφορών και Παραδόσεων.

Αναλαμβάνει τη μεταφορά και παράδοση προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, ξεκινώντας από βόρειες περιοχές όπως η Μακεδονία και καταλήγοντας σε νότιες περιοχές όπως η Πελοπόννησος.

Επίσης παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα αποθήκευσης των προϊόντων τους, για σύντομο και προκαθορισμένο διάστημα, στον ασφαλή και σίγουρο αποθηκευτικό χώρο της εταιρείας.

  ​Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία οχημάτων που εξειδικεύονται στις μεταφορές και φορτοεκφορτώσεις διαφόρων προϊόντων ανεξαρτήτως μεγέθους και ποσότητας.
Στο στόλο μας περιλαμβάνονται:

  • Νταλίκες με Πλατφόρμα – Πάτωμα. Οι νταλίκες αυτού του τύπου είναι ιδανικές για την μεταφορά διαφόρων και πολλών προϊόντων καθώς και για τη μεταφορά κοντέινερ από διάφορα λιμάνια.
  • Νταλίκες με Kουρτίνες. Οι νταλίκες που διαθέτουν κουρτίνες ενδείκνυνται για μεταφορά πολυάριθμων και συσκευασμένων κιβωτίων ή προϊόντων. Χρησιμοποιούνται και για τη μεταφορά επίπλων ή αντικειμένων (μεγάλα σε μέγεθος) τα οποία χρήζουν προστασίας από τον ήλιο ή τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
  • Ανατρεπόμενα Οχήματα. Τα ανατρεπόμενα φορτηγά ενδείκνυνται για την μεταφορά όλων των αγροτικών προϊόντων, για τη μεταφορά χώματος ή και τη μεταφορά οικοδομικών υλικών.
    Η εκφόρτωση γίνεται με την ανατροπή της καρότσας. Με αυτό το τρόπο το περιεχόμενο της γλιστράει
    και εναποτίθεται στον προκαθορισμένο χώρο.
  • Βυτιοφόρα Υγρών Τροφίμων. Διαθέτουμε ειδικά βυτιοφόρα για την ασφαλή μεταφορά υγρών τροφίμων όπως φυτικά έλαια, γάλα, χυμούς φρούτων, νερού ή άλλων υγρών. Νταλίκες 5 αξόνων τύπου Jubo, ολικού μήκους 36 μέτρων. Νταλίκες 4 αξόνων ολικού μήκους 32 μέτρων.
  • Βυτιοφόρα Καυσίμων. Διαθέτουμε και βυτιοφόρα μεταφοράς υγρών καυσίμων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μεταφορές – Μετακομίσεις
Παραλαβή – Παράδοση προϊόντων από λιμάνια: Αυτή η υπηρεσία παρέχεται σε μεγάλα λιμάνια της Ελλάδας όπως του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης και του Βόλου.
Παραλαβή – Παράδοση προϊόντων σε αεροδρόμια: Αυτή η υπηρεσία παρέχεται σε αεροδρόμια της Ελλάδας, όπως το Ελευθέριος Βενιζέλος ( Αθήνα ), Αγχιάλου ( Βόλος ), Θεσσαλονίκης και άλλων.
Μεταφορά Προϊόντων και Εμπορευμάτων σε Κοντέϊνερ
Μεταφορά τροφίμων Υγρών και Στερεών
Ψυγειομεταφορά
Μεταφορά Υγρών Καυσίμων

ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

 ​Για την  μεταφορά εμπορεύματων ή προϊόντων τα οποία δεν είναι δυνατό να μεταφερθούν με τα κοινά μεταφορικά μέσα λόγω μεγάλου μεγέθους η μεταφορική εταιρία “Ντελόπουλος Trans” διαθέτει μεγάλη γκάμα φορτηγών οχημάτων και εκφορτωτικό εξοπλισμό. Έτσι έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών της. Μπορεί να αναλάβει την ασφαλή μεταφορά και παράδοση διαφόρων προϊόντων, υγρών και στερεών τροφίμων όπως γάλα, έλαια, σιτάρι, αγροτικά προϊόντα, ακτοπλοϊκά σκάφη, υπερμεγέθεις μηχανές ή σωλήνες, έπιπλα, κιβώτια και άλλα πολλά.

ΔΙΑΝΟΜΕΣ      & ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ 

​ Το υποκατάστημά μας στη Λάρισα βρίσκεται δίπλα στην 2η έξοδο για Λάρισα της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στον κόμβο Πλατυκάμπου. Διαθέτει Logistics και Containers και εκτελεί Διανομές, Αποθήκευση καθώς και μεταφορές /παραδόσεις δεμάτων, μικροδεμάτων, πακέτων κ.α. έχοντας επαφή με μεγάλο δίκτυο συνεργατών από Αθήνα – Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα.

DEPOT CONTAINERS

Καθώς προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς προϊόντων και εμπορευμάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παράλληλα διαθέτουμε και μεγάλο χώρο Ντεπό που εξυπηρετεί σχετικές ανάγκες στη Μαγνησία. Ο χώρος Ντεπό είναι ιδιαίτερα μεγάλος, για την ασφαλή και άνετη αποθήκευση των κοντέινερ (20′ και 40′) των πελατών μας. Παράλληλα με την αποθήκευση των κοντέινερ, παρέχουμε στους πελάτες μας και τη δυνατότητα ενοικίασης ή πώλησης κοντέινερ, αναλόγως των αναγκών και απαιτήσεων τους.

Ο χώρος Ντεπό της Ντελόπουλος Trans, είναι εξαιρετικά ασφαλής και διαθέτει έμπειρο προσωπικό έτοιμο να χειριστεί και να βοηθήσει όλες τις καταστάσεις. Παρέχουμε καθαρισμό/πλυντήριο για conex.

Ο μεγάλος χώρος Ντεπό απαιτεί φυσικά και εξειδικευμένα μηχανήματα φόρτωσης, εκφόρτωσης και εκκενώσεις κοντέινερ, τα οποία και διαθέτουμε σε μεγάλη ποικιλία και αριθμό.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed