Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Λεωφόρος Μουρνιών 32, Χανιά, τ.κ.: 73100,

GPS

35.50236412786838, 24.01925513961428

Η CHANIA CAR & TRUCKS ΑΕ είναι μία σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου πάνω από τριάντα έτη.

Πρωτοπόροι της εποχής, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στόλο οχημάτων και λύση σε κάθε είδους βλάβης με διαγνωστικούς εγκεφάλους για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και ηλεκτρονικούς καταλόγους επισκευής για κάθε όχημα ώστε να εφαρμόζεται ακριβώς το πρόγραμμα εργοστασιακών ελέγχων, service και επισκευών.

Το μεγαλύτερο συγκρότημα στο χώρο συντήρησης και κάλυψης βλαβών στο νομό Χανίων με πάνω από 20 άτομα δυναμικό είναι έτοιμο να παραδώσει αυθημερόν το αυτοκίνητο σας μετά από οικονομικό και εγγυημένο service.

Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων: 
Αντιπροσωπεία – εμπόριο μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Τεχνικός έλεγχος, κλιματισμός αυτοκινήτων, λιπαντικά, αξεσουάρ, ηχοσυστήματα, συναγερμοί και ασφάλειες γενικές. Συνεργείο, ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων και φορτηγών (επαγγελματικών). Τοποθέτηση υγραερίου. Βελτιώσεις, αναβαθμίσεις, προγραμματισμός ηλεκτρονικού εξοπλισμού.Ηλεκτρολογείο, συνεργείο, τεχνικός έλεγχος, κλιματισμός, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμοί, βελτιώσεις, αναβαθμίσεις.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed