Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 65,ΒΥΡΩΝΑΣ

GPS

37.95950074883601, 23.74790820471818

Τηλέφωνο

Ασφάλεια

Η Bestlift έχει σαν πρωτεύον σκοπό σε κάθε έργο που αναλαμβάνει να παραδίδει μαζί με την εγκατάσταση και την απόλυτη ασφάλεια για τη χρήση του ανελκυστήρα. Γι αυτό και κάθε έργο της εταιρείας μας είναι πλήρως πιστοπποιημένο.

Τεχνογνωσία

Η μελέτη για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα γίνεται από μηχανολόγο μηχανικό ο οποίος λαμβάνει υπόψη την ιδιαιτε-ρότητα κάθε έργου και φροντίζουμε πάντα να προ-τείνουμε ασφαλείς και οικονομικούς ανελκυστήρες.

Εμπειρία

Η τεχνική κατάρτιση σε συνδιασμό με τη μακροχρόνια ενασχόλησή μας με τους ανελκυστήρες μας καθιστά ικανούς να αναλάβουμε οποιο-δήποτε έργο ανεξαρτήτου βελινεκούς και να το βγάλουμε εις πέρας επάξια ακολου-θώντας πάντα όλους τους κανονισμους που απαιτούνται.

Συνέπεια

Το έργο παραδίδεται εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων αφού προηγουμένως έχουν ελεγθεί τα συστήματα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια του έργου ο πελάτης λαμβάνει τακτικά ενημέρωση για την πρόοδο του έργου.

Οι υπηρεσίες μας


ΜΕΛΕΤΗ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Γνωρίζοντας πως οι ανάγκες και οι επιθυμίες του κάθε πελάτη είναι μοναδικές εφαρμόζουμε νέες τεχνολογίες, στα πλαίσια της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, με στόχο την παράδοση σε λειτουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ανέλκυσης.

Η μελέτη για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα γίνεται από μηχανολόγο μηχανικό ο οποίος λαμβάνει υπόψη την ιδιαιτερότητα κάθε έργου και φροντίζουμε πάντα να προτείνουμε ασφαλείς και οικονομικούς ανελκυστήρες.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης από εξειδικευμένο συνεργείο μας, υπάρχει συνεχής επίβλεψη από ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Το έργο παραδίδεται εντός των προσυμφωνημένων χρονικών ορίων αφού προηγουμένως έχουν ελεγθεί τα συστήματα ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια του έργου ο πελάτης λαμβάνει τακτικά ενημέρωση για την πρόοδο του έργου.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Προσφέρουμε μηνιαίες συντηρήσεις ανελκυστήρων (ανάλογα με την παλαιότητα του ανελκυστήρα και της συμφωνίας που έχει προηγηθεί). Η συντήρηση του ανελκυστήρα γίνεται για προληπτικούς λόγους προκειμένου να διασφαλιστεί η διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων και η ασφαλής λειτουργία του

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Αναλαμβάνουμε την ολική ή μερική ανακαίνιση – εκσυγχρονισμό κάθε τύπου ανελκυστήρα με σκοπό την τοποθέτηση νέων συστημάτων ασφαλείας, εξοικονόμηση ενέργειας και αισθητική ανανέωση.

Ενδεικτικές υπηρεσίες ανακαίνισης – εκσυγχρονισμού:

  • 1. Αυτόματη θύρα θαλάμου τύπου bus
  • 2. Αντικατάσταση θαλάμου
  • 3. Αντικατάσταση πίνακα χειρισμού
  • 4. Εγκατάσταση συστήματος INVERTER
  • 5. Αυτόματο σύστημα απεγκλωβισμού

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιείται για την καλή λειτουργία του ανελκυστήρα, εκδίδουμε το πιστοποιητικό ελέγχου ομάλης και ασφαλούς λειτουργίας το οποίο καταχωρείται στον τεχνικό φάκελο της εγκατάστασης.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed