Η εταιρεία μας

Η εταιρεία «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» είναι μία τεχνική εταιρεία που ασχολείται με την μελέτη, εγκατάσταση ,επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων. Ιδρύθηκε το 1974 από τον Πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο κ. Ευάγγελο Αραβαντινό με την μορφή της ομόρρυθμης εταιρίας και το 1997 έγινε Ανώνυμη Εταιρία με έδρα τον Δήμο Αθηναίων. Το 1999 έγινε ανέγερση ενός νέου ιδιόκτητου κτιρίου 1000 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στον Δήμο της Ν. Φιλαδέλφειας στην οδό Αργολίδος 3, όπου και εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Στα χρόνια αυτά της λειτουργίας της έχει εγκαταστήσει πάνω από χίλιους πεντακόσιους ανελκυστήρες φορτίων, αυτοκινήτων και ανελκυστήρες ατόμων στην Αττική και σε πολλές επαρχιακές πόλεις. Επίσης έχει αναλάβει και πολλά Δημόσια έργα ,Νοσοκομεία, Προαστιακοί σταθμοί, από την Ν.Πέραμο μέχρι το Κιάτο, κ.α.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της λειτουργεί έκθεση και σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε θάλαμο, πόρτες μπουτονιέρες και εξαρτήματα της αρεσκείας σας. Επίσης λειτουργεί βιομηχανία κατασκευής θαλάμων, σασί, πορτών φρεατίου και άλλων εξαρτημάτων αποκλειστικά για δική μας χρήση.

Το τεχνικό προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο, με εκπαίδευση – σεμινάρια στην Ιταλία πάνω στα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε παρέχοντας έτσι την εγγύηση της άψογης και ασφαλούς λειτουργίας του ανελκυστήρα σας.

Από την αρχή της λειτουργίας της η «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την άμεση ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και με αυτόν τον γνώμονα καθιέρωσε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.

 

Επισκευή / Εκσυχρονισμός

Η «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» πραγματοποιεί επισκευές και ανακατασκευές σε ανελκυστήρες που είναι παλιάς τεχνολογίας ή παρουσιάζουν προβλήματα. Περισσότερα…

 

Συντήρηση

Η εταιρεία αναλαμβάνει την συντήρηση όλων των ανελκυστήρων, φορτίων και ατόμων. Περισσότερα…

 

Εγκαταστάσεις

Η «AR.LIFT Α.Ε.Β.Ε» είναι εξειδικευμένη στην εγκατάσταση όλων των τύπων ανελκυστήρων. Απλούς ανελκυστήρες ,πανοραμικούς , φορτίων και αυτοκινήτων.
Η εγκατάσταση τους γίνεται σύμφωνα με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2000, με το οποίο είναι πιστοποιημένη.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 3,ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

GPS:

38.05445438432405, 23.7462726270351

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed