ΤΟ AQUA EXPERTS KIDS ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ.
ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Τo aqua experts kids είναι στην πραγματικότητα η μεταφορά των γνώσεων και εμπειριών της οικογένειας Παπαχαριζάνου που για περισσότερα από 20 χρόνια μετέχει στον χώρο, τόσο μέσα απο την συμμετοχή σε αθλητικά και προπονητικά δρώμενα, όσο και από την δημιουργία-συντονισμό και λειτουργία προγραμμάτων κολύμβησης. Με τεράστια εμπειρία απο την συμμετοχή στην δημιουργία και ανάπτυξη τμημάτων και προγραμμάτων σε αθλητικούς συλλόγους, αξιολογώντας και εκτιμώντας τις ανάγκες και επιθυμίες μικρών και μεγάλων για κάτι ξεχωριστό και πολυποίκιλο, δημιουργήθηκε ένα πρότυπο συγκρότημα υγρού στίβου με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις και παροχές στην περιοχή του Άλσους Ν.Φιλαδέλφειας στα σύνορα με την Ν.Ιωνία.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Οι προπονητές-τριες με μεγάλη εμπειρία στον χώρο είναι απόφοιτοι των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και της σχολής προπονητών της Γ.Γ.Α με ειδικότητα στην κολύμβηση όσο και σε διάφορα προγράμματα γυμναστικής στο νερό και διπλώμα ναυαγοσωστικής. Συντονιστής των προγραμμάτων είναι ο Δημήτρης Παπαχαριζάνου απόφοιτος των Τ.Ε.Φ.Α.Α. με ειδικότητα στην κολύμβηση, δίπλωμα ναυαγοσωστικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος απο την Γ.Γ.Αθλητισμού. Πρώην μέλος των εθνικών ομάδων κολύμβησης με πολλές διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις και προπονητής αγωνιστικών-προαγωνιστικών ομάδων. Υπεύθυνη λειτουργίας γραμματείας, ενημέρωσης, επικοινωνίας και διαμόρφωσης προγραμμάτων είναι η Αναστασία Παπαχαριζάνου. Υπεύθυνος λειτουργίας εγκαταστάσεων και μηχανολογικού εξοπλισμού είναι ο Κώστας Παπαχαριζάνου.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

AQUA AEROBIC

AQUA CIRCUIT TRAINING

AQUA PILATES

AQUA INTENSE PILATES

AQUA MIXED

AQUA RELAX

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed