Η επιχείρηση μας έχει πολυετή πείρα στον χώρο της κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, με δραστηριότητα από το 1980, προσφέροντας κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που μπορούν να καλύψουν κάθε τεχνική και κατασκευαστική ιδιαιτερότητα και επιθυμία του πελάτη. Με πραγματικό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τη δουλειά μας, ανταποκρινόμαστε άμεσα και με συνέπεια σε κάθε έργο ανεξάρτητα από το μέγεθος του.
Επιλέξαμε τα πρωτοποριακά συστήματα της ελληνικής βιομηχανίας διέλασης ALUMIL, η οποία αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον προηγμένους τεχνολογικά ομίλους σε όλη την Ευρώπη με έντονη δραστηριότητα σε περισσότερες απο 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Προηγμένα συστήματα με τα οποία καλύπτουμε οποιαδήποτε κατασκευαστική λειτουργία σε κατοικίες και σε επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους και επιπλέον υψηλής αισθητικής.

Η λειτουργία της επιχείρησης μας υπαγορεύεται από τους Εθνικούς νόμους και έχει την υποχρέωση να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας περί CE, σύμφωνα με την οδηγία δομικών υλικών
(Construction Products Directive CPD 89/106/EEC).

Οι έξυπνες επιλογές της επιχείρησης μας είναι ικανές να απαντήσουν σε οποιαδήποτε κατασκευαστική εφαρμογή και να προσφέρουν:

* Απόλυτη στεγάνωση σε νερό και αέρα.
* Άψογη λειτουργικότητα.
* Αισθητικό αποτέλεσμα.
* Οικονομία.

Βασική επιδίωξη της επιχείρησης μας, είναι η πλήρης ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία των υλικών μας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed