Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

1ΧΛΜ ΤΥΡΝΑΒΟΥ-ΛΑΡΙΣΑΣ, ΘΕΣΗ ΑΜΜΟΣ

GPS

39.63902239999999, 22.4191254

Τηλέφωνο

ALPERT ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΠΕΡΠΕΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κουφώματα αλουμινίου, EXALCO, ELVIAL, SCHUCO, ρολλά, πατζούρια, σίτες, θωρακισμένες πόρτες, κατασκευές αλουμινίου, κάγκελο ίνοξ αλουμινίου, πτυσσόμενες σιδεριές, αίθρια, υαλοπετάσματα, πέργκολες αλουμινίου.
H 35χρονη πείρα της ΑLPERT στο χώρο του κουφώματος αλουμινίου την καθιστά συνώνυμο της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ και της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Σε μια εποχή λοιπόν που όλοι καλούμαστε να σεβαστούμε το περιβάλλον και να περιορίσουμε τη σπατάλη ενέργειας, η ΑLPERT προβάλλει το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ως μονόδρομο για την εξοικονόμηση ενέργειας και ως την πλέον οικονοκική λύση στο πέρασμα του χρόνου. Οι άνθρωποι της, σας υποδέχονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, για να σας παρασιάσουν τις τελευταίες εξελιξεις και να ικανοποιήσουν κάθε δική σας ανάγκη και απαίτηση.
Η ενέργεια είναι πιο επίκαιρη από ποτέ καθώς και η ανάγκη για οικονομία και εξοικονόμηση ενέργειας. Η ALPERT στηρίζει εσάς και το περιβάλλον, κατασκευάζοντας πιστοποιημένα, ενεργειακά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών.Διαμορφώστε το κλίμα του σπιτιού σας έξυπνα και οικονομικά με θερμομονωτικά κουφώματα ALPERT. Οι άριστες θερμομονωτικές ιδιότητες των κουφωμάτων ALPERT συμβάλλουν στη φιλικότητα προς το περιβάλλον και προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας. Διαθέτουν αντοχή στο χρόνο, ανεμοπίεση, αεροδιαπερατότητα, ενεργειακό τζάμι, υδατοστεγανότητα.
Από τα ανοιγόμενα παράθυρα και πόρτες, μέχρι τα συρόμενα βαρέως τύπου, τα ενεργειακά κουφώματα ALPERT προσφέρουν μέγιστους συντελεστές θερμο-ηχομόνωσης και πλήρης αντιδιαρρηκτική προστασία. Με γνώμονα την υποδειγματική κατασκευή τους, με αυστηρές και έγκυρες πιστοποιήσεις, προσφέρουν παραδοσιακές και μοντέρνες αρχιτεκτονικές λύσεις.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed