Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΨΑΡΩΝ 1,ΛΙΒΑΔΕΙΑ

GPS

38.441417272492, 22.87966222817

Τηλέφωνο

ΣΧΕΔΙΟ

Συνεργαζόμαστε μαζί σας ή με τον Αρχιτεκτονα – Διακοσμητη, για ένα υπέροχο αποτελέσματα που θα απογειώσει και θα κάνει λειτουργικό τον χώρο σας

ΤΕΧΝΙΚΗ

Η τεχνική για κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι θέμα πείρας, ταλέντου, ενημέρωσης και των εξειδικευμένων εργαλίων που χρεισημοποιεί το συνεργείο μας..

ΧΡΩΜΑ

Το χρώμα είναι γνώση και φαντασία. Χωρίς την κατάληλη εμπειρία και τεγνογνωσία, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ το αναμενόμενο για τον χώρο σας.

ΥΛΙΚΑ

Για κάθε εργασία μας χρησιμοποιούμε υλικά αξιόπιστα. Αναλυτικά εξηγούμε στον πελάτη, την ανάγκη επιλογής ανθεκτικών και δοκιμασμένων υλικών.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ (ΜΕΣΑ – ΕΞΩ),

Τεχνοτροπίες (σε πολλά χρώματα και σχέδια), Βερνίκια ενός και δύο εστιακόν,
Αναπαλαίωση επίπλων, Πατίνες σε ξύλο και μέταλλο Φύλλο χρυσού, Αμμοβολή σε τοίχο και ξύλο, Πατητή τσιμεντοκονία, Ταπετσαρίες, Γυψοσανίδες.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΒΑΦΗΣ

Arless, Πρέσσα στόκου, Μηχανήματα ηλεκτροστατικής βαφής, Τριβεία απορρόφησης σκόνης,
Λειαντήρα μπετού, Πιστόλο αέρος, Μηχάνημα αμμοβολής

Εμπειρία – Τεχνογνωσία – Εγγύηση

Το συνεργείο Albert Velcani ιδρύθηκε περίπου 25 χρόνια πρίν
από τον Alberto Velcani. Χώρος δραστηριοποίησης του συνεργείου μας αποτελεί πρωτίστως η σωστή αισθητική όλων των κτηριών εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Ασχολούμαστε με ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες αλλά και την τοποθέτηση Ταπετσαριών σε Σπίτια Καταστήματα, ξενοδοχειακές μονάδες, κτίρια γραφείων, εργοστάσια αλλά και αποθηκευτικών χώρων.. Η εταιρεία κατέχει αξιοσημείωτη θέση στον κλάδο λόγω της συνέπειας και της ποιότητας που διακρίνει τη το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της. Τα τελευταία χρόνια το συνεργείο Albert Velcani επέκτεινε την δραστηριότητα της, στις μονόσεις με την Θερμοπρόσοψη αλλά και τοποθέτηση Γυψοσανίδων, αλλά και στην πολύ εξειδικευμένη τεχνική Πατητή Τσιμεντογωνία.

Χρησιμοποιούμε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα στον τομέα μας και εγγυούμαστε το αποτέλεσμα κάθε εργασίας εντός και εκτός του χώρου σας.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον τομέα της εξειδίκευσης στη διακόσμηση (κατασκευή) και αξιοποιώντας τις γνώσεις που μας προσφέρουν τα σεμινάρια που χαρακτηρίζονται από καινοτομία, σας παρουσιάζουμε αξιόπιστες προτάσεις,
έτσι ώστε οι δουλειές μας να γίνονται βάση τεχνικής και όχι τύχης.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed