Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Καραολή & Δημητρίου 46, Άνω Κορυδαλλός Κορυδαλλός τ.κ.: 18122 Αττικής,

GPS

37.98622535131351, 23.64430099770646

Υπηρεσίες – Παροχές : 

Τα Εκπαιδευτήρια Μακρυγιάννη στεγάζονται σε ένα ευάερο και ευήλιο κτήριο με μοντέρνα αντίληψη, αισθητική και λειτουργικότητα, με σύγχρονες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, σε αναβαθμισμένη περιοχή, με προαύλιο και εξαιρετικό κλίμα. Αποτελούν ένα απόρθητο οχυρό, ασφαλές και τρυφερό, για να μεγαλώσει και να καλύψει τις ανάγκες του παιδιού σας, από 15 μηνών μέχρι 15 ετών, διαθέτοντας ειδικά διαμορφωμένο προνηπιακό και παιδικό σταθμό, κουκλίστικο νηπιαγωγείο, πρότυπο δημοτικό και γυμνάσιο που προετοιμάζει τη μελλοντική καριέρα του παιδιού σας.
Από 15 μηνών μέχρι 15 ετών, με διαφορετικές μεθόδους, εργαλεία και προσεγγίσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας, οι εκπαιδευτικοί μας, έρχονται σε επαφή με το κάθε παιδί και διαμορφώνουν το γενικότερο πλάνο εκπαίδευσης που θα ακολουθηθεί ανάλογα με τα ενδιαφέροντα του παιδιού και τις προσδοκίες των γονέων. Για κάθε τμήμα καταρτίζεται ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα δράσεων εκτός από το βασικό (υποχρεωτικό πρόγραμμα βάσει ύλης) ανάλογα με τα προσδοκόμενα αποτελέσματα.
Ενίσχυση όσων μαθητών χρειάζεται με απογευματινά τμήματα μελέτης ξένες γλώσσες, μουσική, θέατρο, ζωγραφική, χορός, μπαλέτο αθλητισμός, Η/Υ, Multimedia κ.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed