Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αλωπεκής 39, Κολωνάκι, τ.κ.: 10676 Αττικής

GPS

37.97779867084017, 23.74550954198451

Τηλέφωνο

                   ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ “AFM” ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία Accounting & Financial Manager (AFM) δραστηριοποιείται στο χώρο των λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, από το 1997, με την παροχή στους πελάτες της πλήρους λογιστικής, φοροτεχνικής, συμβουλευτικής και νομικής υποστήριξης.

Η εξειδίκευσή μας στη λογιστική και οικονομική διαχείριση μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε κάθε είδους μορφή εταιρείας και όπου αυτές δραστηριοποιούνται καθώς και σε ιδιώτες παρέχοντας ένα πλήρες πακέτο.

Κατά τη δραστηριότητά της αυτή η εταιρεία μας συνεργάζεται με δικηγορικό γραφείο, ώστε τελικώς να προσφέρεται στο πελατολόγιό της ευρεία νομική υποστήριξη και έλεγχος της σχετικής νομοθεσίας ανά πάσα στιγμή.

Το προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από στελέχη πλήρως καταρτισμένα ώστε με την πολυετή εμπειρία τους, συνεχή επιμόρφωσή τους, τη γνωστική επικαιροποίηση και εξειδίκευσή τους να διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση σε όλους τους παραπάνω τομείς που αναλαμβάνουμε.

Αποτελούμε τον καλύτερο σύμμαχο των επιχειρήσεων στην επίτευξη εγγυημένης ευημερίας, επιτυχίας και εκπλήρωσης των επαγγελματικών τους στόχων.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed