Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΝΕΑ ΣΚΙΩΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

GPS

39.9476434, 23.5304345

Τηλέφωνο

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων πάνω από 10 έτη, με πολυετή πείρα σε ιδιόκτητες κατοικίες. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ως βασική αρχή το σεβασμό στο πελάτη διατηρώντας καθαρό τον ιδιωτικό του χώρο και προσφέροντας επαγγελματικές υδραυλικές υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια και τις απαιτούμενες γνώσεις.
Η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως οργανομένο συνεργείο αδειούχων υδραυλικών εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά νέας τεχνολογίας με κατάλληλη εκπαίδευση , υποστήριξη και επίβλεψη, οι τεχνικοί μας ακολουθούν τεχνικά άρτιες μεθόδους για την υδραυλική σας εγκατάσταση με συντονισμό και αποδοτικότητα.
Η εταιρεία μας θα σας δώσει όλες τις απαιτούμενες εργασίες για να παραλάβετε μια ολοκληρωμένη λύση εξοικονόμησης ενέργειας , αυτόνομης και έξυπνης κατοικίας, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική αλλά αισθητική σας απαίτηση.
Με στόχο την πλήρη κατανόηση των αναγκών σας, η έναρξη της συνεργασίας μας γίνεται με τις απαραίτητες συναντήσεις , ώστε να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες και να καταθέσουμε ολοκληρωμένη για την υδραυλική σας εγκατάσταση, απλοποιώντας την τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία μας με πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

  • Ποιότητα για τον χώρο εργασιών μας
  • Συνέπεια για κάθε εργασία μας διακρίνεται με απόλυτη συνέπεια
  • Υποστήριξη είμαστε κοντά σας οποιαδήποτε μέρα μας χρειαστείτε

Παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες προσαρμοσμένες στον χώρο σας :


Θέρμανση


Ενδοδαπέδια Θέρμανση


Υδραυλικές Εγκαταστάσεις


Ηλιακές Εφαρμογές


Εγκατάσταση Φυσικού Αεριού – Υγραερίου


Εγκατάσταση Κλιματισμού – Δροσισμού


Αυτονομία – Αυτοματισμός

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed