Η εταιρεία Γεώργιος Μπουλίνης βρίσκεται στην Αθήνα από το 1990, ενώ διαθέτει εμπειρία 30 ετών σε επισκευές, τοποθετήσεις και πωλήσεις σε ταξίμετρα. Αναλαμβάνει εργασίες όχι μόνο σε ταξί της Αττικής, αλλά σε όλης της χώρας. Αρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει τις επισκευές σε ταξίμετρα, σύμφωνα πάντα με την καθοδήγηση του ιδρυτή της επιχείρησης, Γεωργίου Μπουλίνη.

Τα προϊόντα που διατίθενται είναι: απλά ταξίμετραταξίμετρα τύπου καθρέπτηταξίμετρα με ενσωματωμένο εκτυπωτή αποδείξεων φορολογικού μηχανισμού. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές που θέτουν το Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών & το Υπουργείο Οικονομικών. Τα διαθέσιμα προϊόντα είναι ταξίμετρα Πάνθηραςταξίμετρα Digitax και ταξίμετρα Taxitronic.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης Ταξίμετρα Μπουλίνης βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, στη Λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, ακριβώς πίσω από το σιδηροδρομικό σταθμό Πελοποννήσου, σε σημείο τέτοιο που είναι εύκολη η πρόσβαση για ταξί που χρησιμοποιούν και την Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών, και την Αθηνών-Λαμίας. Η υλικοτεχνική υποδομή της επιχείρησης είναι τέτοια που εξασφαλίζει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αφού οι συσκευές ηλεκτρονικής διάγνωσης που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed