Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κόνωνος 36, Αθήνα - Παγκράτι,τ.κ.: 11634, ΑΤΤΙΚΗΣ

GPS

37.96900639234126, 23.75182473925595

Ανυψωτική Lift-Π.Καφεντζής-Α.Αρχοντάκης Ο.Ε.-Τεχνική Εταιρία Ανελκυστήρων-Παγκράτι-Αττική

Υπηρεσίες – Παροχές :

Η Ανυψωτική Lift (Π. Καφεντζής-Α. Αρχοντάκης ΟΕ) δραστηριοποιείται στον χώρο του ανελκυστήρα και γενικότερα της κάθετης μεταφοράς (ατόμων-φορτίων) από το 1975.

Η εταιρεία αναλαμβάνει την μελέτη , την εγκατάσταση , την συντήρηση και τον εκσυγχρονισμό παντός τύπου ανελκυστήρων ,υδραυλικών –ηλεκτροκίνητων (ατόμων- φορτίων) καθώς και την εγκατάσταση ειδικών μηχανισμών ΑΜΕΑ.
Η συνεχής και πολυετής παρουσία της εταιρείας μας στο χώρο αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσα από το άρτια εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.
Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού και των υψηλής ποιότητας προϊόντων από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της αγοράς εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αισθητικής και ασφάλειας.
Στην Ανυψωτική Lift Μηχανολόγοι μηχανικοί, Ηλεκτρολόγοι Δ΄ ειδικότητας και αδειούχοι ηλεκτροτεχνίτες είναι  στη διάθεση σας να σας ενημερώσουν και να σας υποδείξουν με υπευθυνότητα το καλύτερο για τον ανελκυστήρα σας, γιατί πολιτική μας είναι η σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του πελάτη, έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης του ανελκυστήρα.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed