Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Περσεφόνης 7, ΠΥΛΑΙΑ

GPS

40.59097192801872, 22.97920028513562

Τηλέφωνο

                                                          ΠΥΡΙΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΥΛΑΙΑ

Υπηρεσίες – Παροχές : 

Η εταιρία μας “Οδική βοήθεια Πυρίκης” η οποία εδρεύει Περσεφόνης 7 στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας στο κομμάτι της μεταφοράς τόσο σε επιβατικά, μοτοσυκλέτες όσο και σε φορτηγά οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί λόγο βλάβης ή λόγο τροχαίου ατυχήματος καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία που μπορεί να προσφερθεί με τα ιδικά οχήματα της η εταιρείας μας. 

Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, η “Οδική βοήθεια Πυρίκης” παρέχει εδώ και αρκετά χρόνια, υπηρεσίες μεταφορών για μικρά και μεγάλα οχήματα σε όλη την Πυλαία και την Θεσσαλονίκη. Η εμπειρία του προσωπικού και ο σύγχρονος στόλος μας, μας καθιστά ηγέτιδα δύναμη στο χώρο μας.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές τις αγοράς.

Είναι λοιπόν γεγονός ότι καλώντας την “Οδική βοήθεια Πυρίκης” μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ανάγκες σας. Εκτός από το όνομα που αποτελεί εγγύηση μετά από χρόνια εμπειρίας θα έχετε πάντα στο πλευρό σας έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα κάνει τα πάντα για να σας βγάλει από οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί.

Οδική βοήθεια Πυρίκης – Μεταφορές Οχημάτων 
Περσεφόνης 7, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τηλ: 6944375667 Fax: 2310950581

Περιοχές που εξυπηρετούμε:
Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Δράμα, Καβάλα, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και όλη την ΕλλάδαΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΥΛΑΙΑ

 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed