Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Βενιζέλου Ελευθερίου 2, Σιδηρόκαστρο,τ.κ.: 62300, ΣΕΡΡΩΝ

GPS

41.23502895969519, 23.38982340149477

Τηλέφωνο
Ιστός

-

Το φαρμακείο Πλιάσσας Νικόλαος Γ. ιδρύθηκε το 1998, και έκτοτε παραμένει σταθερά σημείο αναφοράς στο κεντρικότερο σημείο του Σιδηροκάστου στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2, Σιδηρόκαστρο. Στα χρόνια λειτουργίας του, δραστηριοποιήθηκε στην λιανική πώληση φαρμάκων και παραφαρμάκων καθώς και στην αντιπροσώπευση ξένων εταιρειών συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και εξειδικευμένων προϊόντων υγείας.

Σήμερα διοικείται από την δεύτερη γενιά φαρμακοποιών και διατηρεί το οικογενειακό κλίμα στις σχέσεις με τους συνεργάτες του, αλλά κυρίως την προσωπική σχέση με τους πελάτες. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε την εμπειρία και τις εξειδικευμένες μας γνώσεις προς όφελος των πελατών μας και να συμβάλλουμε στο στόχο τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, προσφέροντας συμβουλές και εξειδικευμένα προϊόντα για υγεία, ευεξία και ομορφιά.

Στο φαρμακείο Πλιάσσας Νικόλαος Γ. εκτός από φάρμακα θα βρείτε καλλυντικά,συμπληρώματα διατροφής,βρεφικά προϊόντα,ορθοπεδικά βοηθήματα,προϊόντα στοματικής υγιεινής καθώς και ιατροτεχνολογικές συσκευές,πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

 

 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed