2ο γραφείο: Εύδηλος, Ικαρία, τηλ. 6944307660

3ο γραφείο: Αυλίδος 14, Θήβα, τηλ. 6944307660

24ωρη εξυπηρέτηση

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Μέσα σε 40 χρόνια ύπαρξης η εταιρία ΠΑΡΔΑΚΙΔΗ κατάφερε να γίνει η μεγαλύτερη στις ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ και να διατηρεί την πρώτη θέση στον κλάδο,ενώ παράλληλα η αναγνώριση αυτής της τεράστιας ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ την κατατάσσει τα τελευταία 12 χρόνια ως πρώτη σε κάλυψη εργασιών σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο με μοναδικές διακρίσεις για τα ελληνικά δεδομένα. Αναγνωρίζοντας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η εργασία μας και προκειμένου να αποκτήσουμε την τεχνολογική υπεροχή που απαιτεί το σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον,εξελισόμεθα συνεχώς με τα τελευταίου τύπου στόλο αυτοκινήτων μας,με στόχο τη καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και με σκοπό πάντα τη σωστή επαφή και επικοινωνία όλες τις στιγμές μαζί του λειτουργώντας με διευρυμένο ωράριο την εργασία μας.

Οι σύγχρονες μέθοδοι οργάνωσης και εξυπηρέτησης των πελατών και κατόπιν φίλων μας προϋποθέτουν την αξιόπιστη και υπεύθυνη στάση του προσωπικού μας με υψηλή στάθμη παρουσίασης. Η εταιρία ΠΑΡΔΑΚΙΔΗ έχοντας πλήρη επίγνωση της αποφασιστικής σημασίας που έχει ο ανθ΄ρωπινος στην επιτυχή πορεία μας επενδύει στο προσωπικό της δίνοντας βαρύτητα στην ανθρώπινη ευαισθησία και άρτια επαγγελματική κατάρτιση εξασφαλίζει τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Είμαστε συνδεμένοι με σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου,μέσος όρος ηλικίας του προσωπικού τα 33 έτη και ιδιαίτερα για τα διευθυντικά στελέχη είναι τα 47 έτη.

Στις εγκαταστάσεις μας σήμερα λειτουργούν υπερσύγχρονα τηλεπικοινωνιακά ψηφιακά συστήματα ISDN,όπως τηλεφωνικό κέντρο με τελευταίας τεχνολογίας κινητά και σταθερά τηλέφωνα,ενιαίο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης,έτσι ώστε να συντονίζεται πλήρως η οργάνωση και οι δραστηριότητες της εταιρίας μας απο τον διευθύνοντα σύμβουλο κο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΡΔΑΚΙΔΗ. Στα πλαίσια αυτά σημαντικές επιτυχίες οργάνωσης και παρουσίασης μας έχουν επιτευχθεί σε επιλεγμένες και κρίσιμες στιγμές στο τομέα μας. Ο έλεγχος των διαδικασιών και ταυτόχρονα των προμηθειών μας,έχει μειώσει δραστικά το κόστος στον τελικό χρήστη αυξάνοντας έτσι σε καθημερινή βάση το επίπεδο των εξιδικευμένων εργασιών μας.

Το άνοιγμα της εταιρίας μας στη διεθνή αγορά δημιουργεί νέους ορίζοντες επιχειρηματικής δραστηριότητας. Τέλος οι πρωτοβουλίες μας και οι φιλικές προτάσεις λύσεων στους πελάτες μας επιβεβαιώνουν καθημερινά οτι…..όσο ψηλά κι αν φτάσουμε ΠΑΝΤΑ θα επιδιώκουμε για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

2105743045 / 2105750968

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed