Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Αγ. Πάντων 21, Κέρκυρα, τ.κ.: 49131, ΚΕΡΚΥΡΑΣ

GPS

39.62398679338849, 19.92254257912141

Τηλέφωνο
Novi’s Salon
Κομμωτήριο Κέρκυρα

Στο κομμωτήριο μας “Novi’s Salon” το οποίο εδρεύει Αγίων Πάντων 21 στην Κέρκυρα, σας περιμένει μία έμπειρη ομάδα που μπορεί να σας προσφέρει την εξειδικευμένη περιποίηση που σας αξίζει, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επώνυμα προϊόντα, η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να σας προτείνει προτάσεις που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το στιλ σας. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών μας, στοχεύοντας πάντα στην άμεση και άριστη εξυπηρέτησή τους.

Στον όμορφα διακοσμημένο χώρο μας, σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όπως, χτενίσματα, κουρέματα, βαφές, θεραπείες μαλλιών, περιποίηση άκρων και υπηρεσίες μακιγιάζ.

Επιμένουμε με μεγάλη αυστηρότητα, στη χρήση επώνυμων και ποιοτικά άριστων προϊόντων, που μας επιτρέπουν να παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς των μαλλιών σας, αλλά σας τιμούμε με τιμές ιδιαίτερα προσιτές
Η εμπειρία, το πάθος, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας σας εγγυούνται το άριστο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίησή σας. Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο μας στην Κέρκυρα αρκεί, για να γίνετε οι καλύτεροι πελάτες μας.
Αφεθείτε στα χέρια τον ειδικών ώστε να αποκτήσετε μαλλιά που μαγνητίζουν, με το χρώμα, τη λάμψη και την υφή τους και μπορούν να αναδείξουν την προσωπική ομορφιά και το στιλ σας.

Το κομμωτήριο μας στην Κέρκυρα, είναι εδώ και σας περιμένει Δευτέρα και Τετάρτη από τις 8:30 μέχρι τις 2:30. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 8:30 με 2:00 και 5:00 με 8:30 και Σάββατο από τις 8:30 μέχρι τις 2:00.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed