Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

Κωνσταντινουπόλεως 87Β, Ταύρος,τ.κ.: 17778, ΑΤΤΙΚΗΣ

GPS

37.96811965118585, 23.69171280180466

                              ΜΠΟΘΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΑΥΡΟΣ

Η βιοτεχνία πλαστικών ειδών Μπόθος Πλαστικά παράγει και εμπορεύεται πλαστικά προϊόντα. Με μηχανές injection σύγχρονης τεχνολογίας, κλειστικής ικανότητος από 50 έως 200 τόνους, παράγουμε ένα ευρύ φάσμα πλαστικών προϊόντων (οικιακά και βιομηχανικά είδη). Έχοντας συνεχή επαφή με την τεχνολογία και τα νέα υλικά, έχουμε ως στόχο την συνεχή εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Εργαζόμαστε με απώτερο σκοπό να χτίζουμε σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους πελάτες όσο και με τους προμηθευτές μας.

Μετά από πολύχρονη πείρα στον χώρο κατασκευής πλαστικών καλουπιών και  παραγωγής πλαστικών ειδών είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα αντικείμενα που παράγουμε είναι μοντέρνας σχεδίασης, με ειδικές μελέτες για την εργονομία τους, με σύγχρονους χρωματισμούς και πάνω από όλα με μη τοξικές πρώτες ύλες που σέβονται την ανθρώπινη υγιεινή και το περιβάλλον. Επίσης έχουμε την δυνατότητα επιμετάλλωσης των πλαστικών αντικειμένων με επικάλυψη κενού σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία, τα τεχνολογικά εξελιγμένα καλούπια της και τα μηχανήματα παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Προϊόντα κατασκευασμένα από μη τοξικές πρώτες ύλες. (Κατάλληλα για τρόφιμα).

Προϊόντα κατασκευασμένα από πρώτες ύλες οι οποίες είναι εύκολα ανακυκλώσιμες.

Προϊόντα τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε φούρνο μικροκυμάτων χωρίς να υποστούν καμία αλλοίωση.

Προϊόντα τα οποία μπορούν να πλυθούν σε ηλεκτρικό πλυντήριο πιάτων, χωρίς να υποστούν καμία αλλοίωση, σε θερμοκρασίες έως 60ο.

Προϊόντα τα οποία η παραγωγή τους γίνεται με τρόπους οι οποίοι δεν επιτρέπουν την εκπομπή καδμίου και άλλων βλαβερών ουσιών για το περιβάλλον.

Προϊόντα τα οποία έχουν περάσει όλους τους τεχνικούς ελέγχους ώστε να πληρούν τις παραμέτρους του διεθνούς πιστοποιητικού ποιότητος (UNI 18475-82).

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed