Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΚΡΑΝΙΔΙ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Κοιλάδα, Κρανίδι, Αργολίδα

GPS

37.40971548171823, 23.13108451949011

 

Το ναυπηγείο ιδρύθηκε το 1965 από τον Δημήτρη Μπασιμακόπουλο
Έχει χωρητικότητα 350 σκαφών σε ιδιόκτητη έκταση 30 στρεμμάτων
Είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001-2008
Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από διάσημους προορισμού όπως ο Αργοσαρωνικός και οι Κυκλάδες

Η εταιρεία μας Ι. Μπασιμακόπουλος Σια Ο.Ε. ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1965 σαν μια οικογενειακή επιχείρηση καραβομαραγκών. Με μακρά εμπειρία στην σχεδίαση, κατασκευή και συντήρηση σκαφών το Ναυπηγείο μας μπορεί να προσφέρει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  • Ανέλκυση / καθέλκυση και στάθμευση σκαφών
  • Επισκευή και συντήρηση σκαφών
  • Κατασκευή ξύλινων παραδοσιακών σκαφών

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην Κοιλάδα Ερμιονίδος, στο νοτιοδυτικό άκρο της Αργολικής χερσονήσου. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τοποθεσίας είναι ότι βρίσκεται σε κομβικό σημείο πολύ κοντά σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Επίσης, η Κοιλάδα είναι εύκολα προσβάσιμη, για τους επισκέπτες που έρχονται από το εξωτερικό, από τις 2 μεγαλύτερες πύλες εισόδου στη χώρας μας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελ. Βενιζέλος και το λιμάνι της Πάτρας.

Με τα ποιο σύγχρονα μέσα (ένα τηλεχειριζόμενο Travel lift ανυψωτικής ικανότητας 120 τόνων, 3 αυτοκινούμενα υδραυλικά τρέιλερ μεταφοράς σκαφών, ειδικής σχεδίασης Βαρέου Τύπου μεταλλικές σχάρες στήριξης) και με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις ποιο προσιτές τιμές. H συσσωρεμένη εμπειρία από την κατασκευή σκαφών σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας απογειώνουν της δυνατότητες μας. Παράλληλα μέσα από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου μας.

Οι ιδιοκτήτες σκαφών θα βρουν στο Ναυπηγείο μας τον κατάλληλο ειδικό για κάθε ζήτημα τους απασχολεί. Για να είμαστε σε θέση να το προσφέρουμε αυτό, έχουμε συνάψει συνεργασίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου είτε πρόκειται για παρεχόμενες υπηρεσίες είτε για ναυτιλιακό εξοπλισμό.

Είμαστε μία εξειδικευμένη ομάδα που αγαπάμε τη δουλειά μας και σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στις σωστές τιμές.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed