Η μεταφορική εταιρείας μας “Μεταφορές – Μετακομίσεις Λαζαρίδης” η οποία εδρεύει Μεσογείων 12 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων και προσφέρει τις υπηρεσίες της με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και στις πιο οικονομικές τιμές.
Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και όλα τα μέσα για να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο για την μεταφορά των υπαρχόντων σας. Με το συνδυασμό του πιστοποιημένου προσωπικού μας και με τις κατάλληλες υποδομές, μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών μας.
Έχοντας στόλο από σύγχρονα φορτηγά, την αξιόπιστη ομάδα των οδηγών μας και τους βοηθούς μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε φορτίο για μεταφορά η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη προσοχή που μπορούμε να δώσουμε και θα παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Πλεονεκτήματα της Μεταφορές – Μετακομίσεις Λαζαρίδης:
 Παράδοση – Παραλαβή
 Μεταφορές – Μετακομίσεις με την μέγιστη ασφάλεια
 Αμπαλάζ οικοσυσκευών και επίπλων
 Συναρμολόγηση – Αποσυναρμολόγηση
 Δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας
 Τιμές προσιτές
 Εξειδικευμένο προσωπικό
 Διαθέτουμε φορτηγά κλειστού τύπου
Μεταφορές – Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα
Τα φορτηγά μας είναι εξοπλισμένα με δορυφορικό σύστημα ασφαλείας που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε τη θέση των αντικειμένων σας ανά πάσα στιγμή. Το προσωπικό μας δεσμεύεται να είναι αξιόπιστο, υπεύθυνο και προσεκτικό. Έτσι, ο καθένας έχει ένα προσωπικό πιστοποιητικό και μια υποδομή που μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την καλή παράδοση της μεταφοράς της, τη φόρτωση ή την κίνηση.
Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και χώρες του εξωτερικού.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε ασφαλείς, επαγγελματικές, με προσιτές τιμές μεταφορές – μετακομίσεις για κάθε πελάτη.

Εξυπηρετούμε με συνέπεια τις εξής περιοχές:
Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Βούλα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Βάρκιζα, Καλλιθέα, Υμηττός, Άγιος Δημήτριος, Νέα Σμύρνη, Δάφνη

Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed