Η επιχείρηση μας ξεκίνησε να είναι δίπλα σας απο το 1950 απο τον Κωνσταντίνο Μάγκο, ξεκίνησε σαν κατασκευαστής φρένων. Μετέπειτα πέρασε στο χώρο των ανταλλακτικών με μια μικρή γκάμα, με την πάροδο του χρόνου αναπτύχθηκε πάνω στο χώρο τον ανταλλακτικών.

Με την δικιά σας αγάπη, στήριξη, εκτίμηση μας βοηθήσατε από ένα μικρό μαγάζι τα τελευταία 8 χρόνια να μεταφερθούμε στο καινούριο μας κατάστημα για ν’αναπτυχθούμε ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Γι’αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να ανοίξουμε το 1ο υποκατάστημα μας στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Πλέον στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 750 τ.μ από το 2009 και με τη μεγαλύτερη γκάμα ανταλλακτικών μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα καλύψουμε κάθε ανάγκη σας μικρή ή μεγάλη άμεσα σε παντός τύπου μηχανικά ανταλλακτικά και ανταλλακτικά φανοποϊιας για όλες τις μάρκες Ευρωπαϊκών – Ιαπωνικών – Κορεατικών – Αμερικανικών αυτοκινήτων.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες, έχουμε καταφέρει και συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς σε ασυναγώνιστη ποιότητα, παρέχοντα σας απεριόριστα χιλιόμετρα με σιγουριά και ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας.

Προϊόντα
-Είδη φρένων(τακάκια,δισκόπλακες,σιαγώνες) -Ηλεκτρικά -Αντιψυκτικά -Λάδια -Μπαταρίες
-Αμορτισέρ -Αντλίες βενζίνης -Φίλτρα βενζίνης,λαδιού,πετρελαίου,καμπίνας,αέρος
-Σετ συμπλέκτη -Αντλίες νερού -Αισθητήρες λαμβα,map,maf -Φούσκες θερμοκρασίας,λαδιού,ψυγείου -Αμορτισέρ πορτ μπαγκαζ -Μπουζί -Θερμοστάτες -Ιμάντες -Ρουλεμάν τροχού,μηχανής,συμπλέκτη
-Υαλοκαθαριστήρες

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, και συνεχίζουμε..

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed