Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΕΛΑΙΑ ΤΡΙΓΩΝΟΥ,ΔΙΚΑΙΑ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΒΡΟΥ

GPS

41.6185587, 26.3147207

Τηλέφωνο
Ιστός

-

Η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ” η οποία εδρεύει στην Ορεστιάδα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των μεταφορών και πιο συγκεκριμένα στις μεταφορές αγροτικών προϊόντων προσφέροντας σε αγρότες και επιχειρήσεις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Διαθέτοντας πέντε σύγχρονα φορτηγά, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας στο χώρο των μεταφορών αγροτικών προϊόντων, παρέχοντάς σας άριστη εξυπηρέτηση με συνέπεια και αμεσότητα.
Πραγματοποιούμε μεταφορές αγροτικών προϊόντων, οικοδομικών και δομικών υλικών. Θέτουμε υψηλά standards εξυπηρέτησης, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των εμπορευμάτων αλλά και στην παροχή υπηρεσιών που αφήνουν τους πελάτες μας ικανοποιημένους.
Έχοντας λοιπόν ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας και προνομιακές τιμές, αποτελούμε την ιδανική λύση για οποιεσδήποτε μεταφορές αγροτικών προϊόντων επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Ορεστιάδα, όλη την Θράκη και γενικά όλη τη Βόρειο Ελλάδα.
Φιλοσοφία μας είναι να προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας με στόχο την σωστή και απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Σε όλα τα χρόνια λειτουργίας μας και έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες όπως την THRAKON και την YTONG ΠΟΡΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε. έχουμε καταφέρει να καταχωρήθουμε στην αγορά της Ορεστιάδας αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας ως μια από τις καλύτερες εταιρείες μεταφορών.
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ | Μεταφορές Αγροτικών Προϊόντων Ορεστιάδα


Η μεταφορά των εμπορευμάτων και των αγροτικών προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επιλέγοντας την μεταφορική εταιρεία μας για την μεταφορά των εμπορευμάτων και των αγροτικών προϊόντων σας μπορείτε να είστε σίγουροι για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στον χώρο η επιχείρησή μας “ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ” η οποία εδρεύει στην Ορεστιάδα, αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά και παράδοση αγροτικών προϊόντων στην Ορεστιάδα, όλη την Θράκη και όλη την Βόρειο Ελλάδα πάντα στις πιο αντυαγωνιστικές τιμές.
Με το εξειδικευμένο προσωπικό μας πάντα στη διάθεση σας και τον σύγχρονο στόλο φορτηγών είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
με συνέπεια και επαγγελματισμό μεταφορές εμπορευμάτων, μεταφορές αγροτικών προϊόντων όπως σιτάρι, τριφύλλι, καλαμπόκι, βαμβάκι, λιπάσματα, έλαια, ζωοτροφές, άχυρα και κάθε αγροτικό προϊόν καθώς και δομικά – οικοδομικά υλικά όπως κεραμίδια, τούβλα, τσιμέντα, αδρανή υλικά, σωλήνες, σίδερα, κιβώτια και οτιδήποτε άλλο.

Οποιοδήποτε αγροτικό, οικοδομικό η δομικό υλικό και αν επιθυμείτε να μεταφέρετε η μεταφορική εταιρεία μας “ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΤΕ” σας παρέχει εγγύηση για την ασφαλή μεταφορά και παράδοση τους στην Ορεστιάδα, όλη την Θράκη και την Βόρειο Ελλάδα.

Φροντίζουμε πάντοτε για τη τήρηση των χρονικών προθεσμιών με συνέπεια και υπευθυνότητα απέναντι στο πελάτη. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η καθιέρωσή μας σε μια από τις κορυφαίες μεταφορικές εταιρείες του ελλαδικού χώρου.
Χάρη στη συνεχή, απρόσκοπτη λειτουργία μας, όλα αυτά τα χρόνια και με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας όχι μόνο στην Ορεστιάδα αλλά και σε ολόκληρη την Βόρειο Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε της ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη
λύση για την μεταφορά των αγροτικών προϊόντων σας.

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed