ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο Δρ. Ανδρέας Ν. Καβαλλάρης, με ειδικότητα Γυναικολόγου – Μαιευτήρα και εξειδίκευση στη Γυναικολογική Χειρουργική Ογκολογία και στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, σπούδασε και εξειδικεύτηκε στη Γερμανία και από το 2009 ως το 2011 διετέλεσε υποδιευθυντής της πανεπιστημιακής κλινικής του Lübeck της Γερμανίας.

Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου του Πανεπιστημίου της Jenas στη Γερμανία και είναι Υφηγητής Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Lübeck Γερμανίας. Είναι ενεργό  μέλος σε πολλές ιατρικές εταιρείες, γερμανικές καθώς επίσης και ευρωπαϊκές. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνογερμανικής Εταιρείας Μαιευτήρων και Γυναικολόγων. Στη διάρκεια των τελευταιών δέκα ετών έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε γερμανικά, ελληνικά και πανευρωπαϊκά συνέδρια. Επίσης έχει ο ίδιος οργανώσει και διεκπεραιώσει λαπαροσκοπικά εκπαιδευτικά συνέδρια σε Γερμανία και Ελλάδα, καθώς επίσης και επίδειξη ζωντανών χειρουργείων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα τελευταία δεκαπέντε (15) χρόνια πραγματοποίησε χιλιάδες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις μεταξύ των οποίων και ογκολογικές επεμβάσεις. Μέσο όρο κάθε έτους διεκπεραιώνει περίπου 300 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, η πλειοψηφία των οποίων είναι μεγάλες πολύπλοκες λαπαροσκοπικές επεμβασεις.

  • Εξέταση κολποτραχηλικού επιχρίσματος (test pap)
  • Κολποσκόπηση
  • Αλλοιώσεις του τραχήλου της μήτρας
  • Έλεγχος μαστού
  • Ενδομητρίωση
  • Ινομυώματα

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 74Β ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

GPS:

40.58241339243771, 22.96546433422353

Τηλέφωνο:
Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed