Το Γραφείο Τελετών ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ με έδρα τη ΜΥΤΙΛΗΝΗ απασχολεί έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνοντας οτιδήποτε έχει να κάνει με την νεκρώσιμη τελετή, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια και το ανθοστολισμό. Λειτουργώντας πάντα με διακριτικότητα σας διευκολύνει και σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο. Υποχρέωσή μας είναι η αφοσίωση στον ανθρώπινο πόνο καθώς και η συνέπειά μας στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης πένθιμης τελετής.
Θέλοντας πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, το Γραφείο ΡΑΛΛΗ -ΔΟΥΚΑ είναι δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο διαθέτοντας για την εποχή πολύ προσιτές τιμές. Η τελετή της ταφής αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη της οικογένειας και των φίλων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την οργάνωση της κηδείας του αγαπημένου σας προσώπου, σεβόμενοι την κάθε σας θρησκευτική, αισθητική και οικονομική ανάγκη.
  • Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα και μεταφορά του αγαπημένου σας προσώπου σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας η του Εξωτερικου.
  • Διεκπεραιώνουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ταφή
  • Προγραμματίζουμε την τελετή σε Ιερούς Ναούς
  • Φροντίζουμε για τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και τα στέφανα
  • Τοιχοκολλούμε τα αγγελτήρια προγράμματα
  • Ερχόμαστε σε επαφή με τις καφετέρειες – καφενεία της προτίμησης σας για τον καφέ.
Η τελετή της ταφής αποτελεί μία ιδιαίτερη διαδικασία η οποία θα μείνει αναλλοίωτη στη μνήμη της οικογένειας και των φίλων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Το γραφείο τελετών ΡΑΛΛΗ-ΔΟΥΚΑ αναλαμβάνει την οργάνωση της κηδείας του αγαπημένου σας προσώπου, σεβόμενοι την κάθε σας θρησκευτική, αισθητική και οικονομική ανάγκη.
Μνημόσυνο
Τα μνημόσυνα που τελούνται είναι αυτά των 3 ημερών, των 9 ημερών, των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων. Στο γραφείο μας, κατανοώντας απόλυτα τη σημασία του μνημοσύνου για την οικογένεια, ακολουθούμε πιστά τα ήθη και τα έθιμα που αρμόζουν οργανώνοντας μία λιτή αλλά πλήρως οργανωμένη τελετή σε λογικές τιμές συνεργαζόμενοι μόνο με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας σας έτσι μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.
Αναλαμβάνουμε και αποτεφρώσεις, καύσεις σορών στο εξωτερικό καθώς και εκταφές νεκρών.
Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Σας ευχαριστούμε για την πολυετη εμπιστοσύνη σας.

Διεύθυνση

Η Διεύθυνσή μας:

ΑΓΙΟΥ ΣΥΜΕΩΝ 4,ΜΥΤΙΛΗΝΗ

GPS:

39.10806109123382, 26.55653092510764

Τηλέφωνο:
E-mail:

-

Ιστός:

-

Σχεδιασμός της διαδρομής μου

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed