Διεύθυνση & Επαφή

Η Διεύθυνσή μας

ΡΟΥΣΣΗΣ ΜΕΛΕΤΙΟΣ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

GPS

37.90482281980373, 23.74685703860264

Τηλέφωνο

Η εταιρεία μας ΡΟΥΣΣΗΣ ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα στην Αθήνα πριν ……. χρόνια κι έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με συνέπεια και αξιοπιστία σε πολλές περιοχές της κεντρικής Ελλάδας.

Κατασκευάζουμε, διανέμουμε & εγκαθιστούμε:

  • Ρολά ασφαλείας για οικίες, καταστήματα & γκαράζ

Σκοπός μας είναι η διανομή ασφαλών προϊόντων και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Επίσης εξασφαλίζουμε την ικανοποίηση των πελατών μας και την αύξηση των συνεργατών μας διαθέτοντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών ιδανικά για οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Αντιλαμβανόμαστε την πρόοδο ως αυτοσκοπό και ως απαραίτητο συστατικό για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας. Κύριο και σαφή στόχο της εταιρίας μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση των προϊόντων, των υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων και του προσωπικού μας, με φιλοδοξία τη συμβολή μας στη δημιουργία μίας υγιούς και εύρωστης κοινωνίας.

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη κάθε οργανισμού για ανάπτυξη, υιοθετούμε παραγωγικές διαδικασίες περιβαλλοντικά αβλαβείς και επιδιώκουμε μία σταθερή οικονομική ανάπτυξη σε ισορροπία και αρμονία με τη φύση. Με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και προσέγγιση, επενδύουμε σε ένα σταθερό ανθρώπινο δυναμικό για την παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων μας.  Αναγνωρίζοντας τη σημασία του design, η εταιρεία μας επέλεξε τους προμηθευτές της με τέτοια κριτήρια ώστε να συνδυάζουν την καινοτομία με τη συνεχή έρευνα επάνω σε καινούρια σχήματα και υλικά, που συνδέονται με υψηλά τεχνολογικά πρότυπα.

 

Κριτικές

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Υπηρεσίες
Εξυπηρέτηση
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed